NUSUFANSR

If you are having a problem with the website, this is where you post it. Please include your operating system and web browser to help us figure out what is going on.
User avatar
AGinNEIowa
2015, 2016, & 2017 WTHCG Pick'em Champion
Posts: 5919
Joined: January 10th, 2003, 12:00 am
Location: northeast Iowa

NUSUFANSR

Post by AGinNEIowa » December 2nd, 2015, 6:26 pm

Not USUFans Related - but I need tech help....

I cannot get ESPN3 games to load. My ISP provides the programming, and I never had a problem watching a game on ESPN3 until this year. I can get into the viewer, and have to 'login', but the the video will never load. The disk just spins and spins, and video never loads. I spent nearly the entire first-half of the either the UNM of AFA game trying to get my ISP to troubleshoot, and still couldn't get it going. Then next ESPN3 game we had I tried again, and the CSagent eventually said it's either on my end or ESPN's. Since I could view the game through 'chat', I can't believe it's ESPN's. Does anyone have any ideas?

thanks!



User avatar
ProvoAggie
Site Admin
Posts: 11429
Joined: June 14th, 2010, 1:00 am
Location: Provo, Utah
Contact:

Re: NUSUFANSR

Post by ProvoAggie » December 2nd, 2015, 6:30 pm

Have you tried other browsers or other services on the same internet connection?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk



User avatar
AGinNEIowa
2015, 2016, & 2017 WTHCG Pick'em Champion
Posts: 5919
Joined: January 10th, 2003, 12:00 am
Location: northeast Iowa

Re: NUSUFANSR

Post by AGinNEIowa » December 2nd, 2015, 7:03 pm

Browsers - Firefox, IE, Chrome

other services :noidea: - just whatever the service was that the video feed was on through 'chat' for those 2 ESPN3 games. I wouldn't even know other services to try? :noidea: YouTube works... :noidea:



User avatar
ProvoAggie
Site Admin
Posts: 11429
Joined: June 14th, 2010, 1:00 am
Location: Provo, Utah
Contact:

Re: NUSUFANSR

Post by ProvoAggie » December 2nd, 2015, 8:20 pm

Sorry. Autocorrect got me. I meant devices. Have you tried on a phone? Tablet? Other computer? I can't say that I've ever seen this problem but ESPN did change their video streaming technology in the past year.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk



User avatar
TheAKAggie
Posts: 4977
Joined: February 3rd, 2012, 10:21 pm
Location: Hyde Park, UT
Contact:

Re: NUSUFANSR

Post by TheAKAggie » December 2nd, 2015, 8:39 pm

Have you tried turning it off and turning it back on again?


Sent from my iPhone using Tapatalk


Hail Aggies!

NVAggie
Posts: 14180
Joined: November 3rd, 2010, 8:09 am
Location: Where the sagebrush grows!

Re: NUSUFANSR

Post by NVAggie » December 2nd, 2015, 9:10 pm

Make sure you wait ten seconds before turning it back on.



User avatar
AGinNEIowa
2015, 2016, & 2017 WTHCG Pick'em Champion
Posts: 5919
Joined: January 10th, 2003, 12:00 am
Location: northeast Iowa

Re: NUSUFANSR

Post by AGinNEIowa » December 2nd, 2015, 9:36 pm

ProvoAggie wrote:Sorry. Autocorrect got me. I meant devices. Have you tried on a phone? Tablet? Other computer? I can't say that I've ever seen this problem but ESPN did change their video streaming technology in the past year.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
phone=no
tablet=no
other computer=yes, laptop and desktop both have same problem
TheAKAggie wrote:Have you tried turning it off and turning it back on again?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Yes - a couple times
NVAggie wrote:Make sure you wait ten seconds before turning it back on.
only 10 seconds? I always spin my chair around for a count of 30-

and also, both devices are shut down overnight, and the laptop sometimes for days.... :( :(



User avatar
ProvoAggie
Site Admin
Posts: 11429
Joined: June 14th, 2010, 1:00 am
Location: Provo, Utah
Contact:

Re: NUSUFANSR

Post by ProvoAggie » December 2nd, 2015, 10:35 pm

You may want to try contacting them here: http://espn.go.com/watchespn/feedback
Maybe they've seen this before. Maybe a firewall is blocking it or something?



User avatar
WAaggieFan
Posts: 3027
Joined: June 27th, 2013, 9:02 pm
Location: Wenatchee, WA

Re: NUSUFANSR

Post by WAaggieFan » December 2nd, 2015, 10:51 pm

TheAKAggie wrote:Have you tried turning it off and turning it back on again?


Sent from my iPhone using Tapatalk
It was a sad day when that show ended.
[youtube][/youtube]


Sent from my iPhone using Tapatalk



Post Reply Previous topicNext topic